Startside
Nikkel
Kobber
Krom
Aludine
El galvanisering
Sliberi
Auto / MC
Referencer
Vejviser

WebMaster

 

Lidt baggrund for firmaet :

Firmaets grundlægger Johan Alfred Christiansen kom efter sin tid som hyrdedreng på den jyske hede til København og kom i lære som Metalsliber i Store Kongensgade omkring århundredeskiftet. Gårdspladsen var belagt med toppede brosten og transporten til kunderne forregik med tohjulet trækvogn med stort spektakel fra de jernbeslåede træhjul. Efter udstået læretid gik han på valsen som naver rundt omkring i Europa. Forsøgte på et tidspunkt rejsen til Amerika men blev returneret til Europa da man ikke ønskede flere emigranter. Han arbejdede i 16 år i Berlin og under den første verdenskrig blev han kontaktmand for den danske koloni og skaffede efter forhandlinger med Thorvald Stauning, fødevarer til sig og sine landsmænd i slutningen af krigen.

Som tak herfor forærede disse ham et stort maleri af et overdådigt spisebord dækket med Fasan, vin og andre delikatesser. Billedet har fulgt familien og hænger nu hos tredje generation Michael i hans pejsestue. JAC blev desværre ikke gammel idet han i en alder af 52 år døde efter flere års sygdom af kræft i 1936. Hans enke førte virksomheden videre under meget vanskellige forhold under den anden verdenskrig, med mangel på kemikalier og metaller. I 1944 flyttede firmaet i egen ejendom i Glostrup. Få år efter overtog Arne Christiansen forretningen og sammen med forskellige skiftende partnere kørte forretningen videre hovedsagelig med forchromning. Senere også med elgalvanisering.

I 1988 kom så et delvis nyt generationsskifte idet Michael Christiansen overtog efter den daværende partner. MC er udlært karosserismed og karetmager og har herigennem og som værkfærer i bilbranchen fået et indgående kendskab til jerns egenskaber og problemløsninger i bilsammenhænge. Fra starten ytrede han ønske om at udføre kvalitetsforchromning for bilentusiaster. De fleste er bekendt med at den slags arbejde i høj grad var dårligt udført i mange tilfælde. Håndteringen hos os med mange slibemidler og engagerede medarbejdere giver et optimalt resultat som vi er stolte af. Hvis en kunde er utilfreds giver vi uden diskussion pengene tilbage efter aftræk af belægningen. Dette er sket een gang på 13 år.